‎HTC Desire 19+‎‎

< < Menu

Hoe verwijder ik in het Meldingenvenster de melding die aangeeft dat een bepaalde app op de achtergrond wordt uitgevoerd?

Als je een app-melding niet weg kunt vegen, kun je het blokkeren zodat het niet opnieuw wordt weergegeven in het Meldingenvenster.
  1. Schuif het Meldingenvenster open en houd vervolgens de app-melding ingedrukt die je wilt blokkeren.
  2. Afhankelijk van de versie van Android op je telefoon, voer je een van de volgende acties uit:
    • Android 8: Tik op de Aan/Uit-schakelaar voor Meldingen
    • Android 7: Selecteer Alle meldingen blokkeren en tik dan op Gereed.
    • Android 6 of eerder: Tik op en tik dan op Alles blokkeren.