‎HTC Desire 19+‎‎

< < Menu

Android 9.0 in HTC Desire 19+‍

Android 9.0 in HTC Desire 19+‍ biedt functies die het omgaan met telefoonoproepen, batterijgebruik en app-meldingen efficiënter maken. Hier vind je een overzicht van sommige van de functies.

Pop-up binnenkomende oproep

Van het in beslag nemen van het gehele scherm, kun je binnenkomende oproepen instellen om te worden getoond als pop-up. Het neemt de druk weg om onmiddellijk een binnenkomende oproep te accepteren of te weigeren, vooral wanneer je drukt bent met het gebruik van een app.
Showing incoming call pop-out notification.

Zie Inkomende oproep tonen als een pop-upmelding voor details.

Meer controle over batterijverbruikende apps

Controleer welke apps je batterij verbruiken en schakel in deze apps achtergrondbeperking in. Hiermee wordt voorkomen dat ze de batterij gebruiken wanneer ze worden uitgevoerd op de achtergrond. Zie Achtergrondbeperking inschakelen in apps.

Meldingen beter beheren

Je hebt meer controle over je meldingen. Het is eenvoudiger om die meldingen te stoppen die je niet meer wilt ontvangen. Houd gewoon een melding ingedrukt en bekijk je opties. Bij het gebruik van apps zoals Google Messages en Gmail kun je nu direct vanuit het Meldingsscherm antwoorden op berichten.

Meer intuïtief ontwerp

Geniet van een vernieuwd uiterlijk voor sommige schermen, zoals de Snelle instellingen. De volumebalk is tevens toegankelijker, en je kunt hiervandaan gemakkelijk schakelen tussen stil, trillen en normale modus. Je zult verheugd zijn omdat subtiele ontwerpverbeteringen zorgen voor een betere algehele ervaring.