‎HTC Desire 19+‎‎

< < Menu

Meer weten over instellingen

Wil je de beltoon wijzigen, een Wi‍-Fi-verbinding instellen of je accounts toevoegen? Dat en nog veel meer doe je in Instellingen.
  1. Open Instellingen vanuit het scherm Apps of het venster Meldingen:
    • Veeg in het Startscherm omhoog en zoek en tik vervolgens op Instellingen.
    • Tik in het beginscherm op en vervolgens op Instellingen.
    • Veeg omlaag vanaf de bovenkant van het scherm en tik dan op Settings icon.
  2. Hier zijn enkele basisinstellingen die je kunt wijzigen:
    • Tik op Netwerk en Internet voor het configureren en beheren van je netwerkverbindingen.
    • Tik op Scherm en vegen om de achtergrondafbeelding te wijzigen, de letter- en weergavegrootte aan te passen, een schermbeveiliging in te stellen, en meer.
    • Tik op Geluid om de beltoon te wijzigen, te beslissen of het geluid en de trillingen optreden tijdens het werken met je telefoon, Voorkeuren voor Niet storen in te stellen, en meer.
    • Tik op Beveiliging en locatie om je te helpen je telefoon te beveiligen, de voorkeuren voor vergrendelingsscherm te kiezen, je locatieoptie in te stellen, en meer.
    • Tik op een item onder Suggesties voor het bekijken van nieuwe of aanbevolen instellingen om aan te passen.
Tip: Tik op de zoekbalk in Instellingen voor het snel vinden van opties en instellingen.