‎HTC Desire 19+‎‎

< < Menu

Hoe herstart ik mijn telefoon in de veilige modus?

Soms kan een app van derden ervoor zorgen dat je telefoon vertraagt, stoort of vast komt te zitten. In de veilige modus worden alle activiteiten van apps van derden tijdelijk gedeactiveerd. Als je telefoon zoals het hoort functioneert in de veilige modus, dan wordt het probleem veroorzaakt door een app van derden en is het onwaarschijnlijk dat het gaat om een hardwareprobleem.
  1. Houd de AAN/UIT-knop ingedrukt. Houd vervolgens Uitschakelen ingedrukt totdat de prompt Opnieuw opstarten in veilige modus wordt weergegeven. Tik op OK. Je telefoon wordt opnieuw gestart en je zou Veilige modus in het onderste gedeelte van het scherm moeten zien.
  2. Test je telefoon om te kijken of veilige modus het probleem heeft opgelost. Als dat het geval is, verwijder je een recentelijk gedownloade app die het probleem zou kunnen veroorzaken.
  3. Om terug te schakelen naar normale modus, schakel je je telefoon uit en vervolgens weer in.