‎HTC Desire 19+‎‎

< < Menu

Bestanden via Bluetooth ontvangen

Op de HTC Desire 19+‍ kun je verschillende soorten bestanden ontvangen via Bluetooth, waaronder foto's, muziek, en documenten zoals PDFs.
Belangrijk: Zie de documentatie van het apparaat voor aanwijzingen over het verzenden van informatie via Bluetooth.
  1. Schakel Bluetooth in.

Zie Bluetooth in- of uitschakelen.

2. Verzend een of meer bestanden naar de HTC Desire 19+‍.
  3. Als daarom gevraagd wordt, accepteert je de verbindingsaanvraag op je HTC Desire 19+‍ en op het ontvangende apparaat. Je kunt ook gevraagd worden om dezelfde code in te voeren of op beide apparaten de automatisch gegenereerde code te bevestigen.

Een Bluetooth-autorisatieverzoek.

4. Tik op Koppelen.
  5. Als je HTC Desire 19+‍ een bericht ontvangt over een aanvraag voor bestandsoverdracht, schuif je omlaag in het meldingenscherm en tik je op Aanvaarden.
  6. Nadat een bestand is overgebracht, verschijnt een melding. Open het Meldingenster en tik op de betreffende melding.
  7. Tik op het ontvangen bestand om het weer te geven.