HTC U Ultra‎

< < Menu

Software- en app-updates

Download en installeer software-updates voor de nieuwste prestatieverbeteringen, opgeloste fouten en beveiligingsverbeteringen. Je HTC U Ultra kan controleren en je vervolgens waarschuwen als er een nieuwe update is.

Sommige app-updates zijn beschikbaar bij HTC of je mobiele aanbieder, en je ontvangt meldingen op je telefoon wanneer er nieuwe updates zijn. Of je kunt app-updates installeren van Google Play. Sommige HTC-apps die niet vooraf zijn geladen op bepaalde telefoons, kunnen tevens worden gedownload van Google Play.

Opmerking: De informatie in deze handleiding is wellicht niet het meest geactualiseerd indien er meer recente software- en app-updates beschikbaar zijn.

De versie van de systeemsoftware controleren

Voorafgaand aan het installeren van een systeemsoftware-update, kun je eerst controleren welke Android-versie je hebt op je telefoon.
  1. Tik in het beginscherm op > Instellingen > Info.
  2. Zie Software-informatie.

Automatische updates inschakelen

Je kunt er voor kiezen om software-updates automatisch te downloaden en installeren voor HTC of voor apps van de mobiele aanbieder.
  1. Tik in het beginscherm op en vervolgens op Instellingen.
  2. Tik op Info > Software updates.
  3. Om op gegevensgebruik te besparen, kun je kiezen om alleen via Wi‍-Fi bij te werken.
  4. Kies of je automatisch systeemupdates, app-updates of beide wilt downloaden.

App-updates worden automatisch geïnstalleerd. Je moet wel bevestigen wanneer je updates voor systeemsoftware wilt installeren.

Handmatig controleren op updates

Opmerking: Schakel mobiele gegevens in of verbind HTC U Ultra met een Wi‍-Fi-netwerk voordat je controleert op updates.
  1. Tik in het beginscherm op en vervolgens op Instellingen.
  2. Tik op Info > Software updates. HTC U Ultra controleert of updates beschikbaar zijn.