HTC U Ultra‎

< < Menu

Een schermvergrendeling instellen

Help bij het beschermen van je persoonlijke gegevens en help bij het voorkomen dat anderen HTC U Ultra zonder je toestemming gebruiken.

Kies of je een vergrendelpatroon, een numerieke PIN-code of een andere manier wilt instellen om je telefoon te vergrendelen. Je wordt gevraagd om het scherm te ontgrendelen bij elke keer dat HTC U Ultra wordt ingeschakeld of wanneer het een bepaalde tijdsperiode inactief is.

1. Tik in het beginscherm op > Instellingen > Beveiliging.
  2. Tik op Schermvergrendeling.
  3. Selecteer een optie voor schermvergrendeling en stel de schermvergrendeling in.
  4. In het scherm Beveiliging tik je op > Telefoon automatisch vergrendelen, en specificeer vervolgens de inactieve tijd voordat het scherm wordt vergrendeld.
    Tip: Tik op en wis Patroon zichtbaar maken als je niet wilt dat je patroon voor schermvergrendeling wordt weergegeven terwijl je het op het scherm tekent.