HTC U Ultra‎

< < Menu

Ongewenste berichten blokkeren

Ruim je scherm Berichten op door spamberichten van contacten naar het geblokkeerde vak te verplaatsen. Als je een contact hebt geblokkeerd, staan de SMS- of MMS-berichten van die contact eveneens in het geblokkeerde vak.
  • Open de app Berichten, houd een contact (of telefoonnummer) ingedrukt en tik op Contact blokkeren.
  • Tik voor het blokkeren van meerdere contacten op > Contacten blokkeren, selecteer de contacten, en tik op Blokkeren.
Als de contact je berichten stuurt, zie je ze niet op het scherm Berichten en je ontvangt geen meldingen en oproepen.
Om berichten te lezen in het geblokkeerde vak, tik je op het scherm Berichten op > Blokkeren.
Tip:
  • Om berichten of contacten uit het geblokkeerde vak te verwijderen, houd je de contact (of telefoonnummer) ingedrukt en tik je op Blokkering opheffen.
  • Om berichten van geblokkeerde contacten in de toekomst volledig te verwijderen, tik je op > Instellingen > Algemeen en wis je de optie Blokbericht opslaan.