HTC U Ultra‎

< < Menu

Een groepsbericht sturen

Met groepsberichten kun je eenvoudig een bericht naar meerdere contacten tegelijk sturen. Je kunt kiezen om een groeps-SMS of groeps-MMS te sturen.
Belangrijk: Een groeps-MMS kan extra kosten met zich meebrengen.
  1. Tik in het beginscherm op en vervolgens op Berichten.
  2. Tik op .
  3. Tik op en selecteer meerdere ontvangers.
  4. Tik op Gereed.
  5. Tik om een SMS naar een groep te sturen op en selecteer Individueel sturen. Wis deze optie om je bericht als een groeps-MMS te verzenden.
    Optie voor verzenden Verzenden en ontvangen
    Groeps-SMS

Je bericht wordt als tekstbericht naar de ontvangers gezonden en je aanbieder berekent je elk individueel verzonden bericht. Antwoorden van de ontvangers worden gescheiden gesorteerd.

Groeps-MMS Net als bij een groeps-chat kunnen ontvangers van een groeps-MMS zich bij de door jou gestarte conversatie voegen.

HTC U Ultra organiseert tevens antwoorden op berichten in één enkele conversatie. As dit de eerste keer is dat je een groeps-MMS stuurt, moet je mogelijk je mobiele nummer invoeren.

6. Tik op het gebied Tekst toevoegen of je handtekening als je die hebt ingesteld.
  7. Typ het bericht.
  8. Tik op om het bericht te verzenden.

Of tik in modellen met dubbele SIM op Sleuf 1 of Sleuf 2 om het bericht te verzenden.