HTC U Ultra‎

< < Menu

Wat is er speciaal bij Camera

Geniet van het maken van geweldige camera-opnamen op HTC U Ultra. De app Camera heeft een eenvoudige interface, netjes georganiseerd om het sneller te maken voor je om over te schakelen tussen modi en je instellingen te wijzigen.

Slanke en nette camera-interface

De camera-interface groepeert gerelateerde vastlegmodi samen—zoals vastlegmodi voor foto's—zodat je snel de gewenste modus kunt vinden, en plaatst modi en hun instellingen naast elkaar voor gemakkelijke toegang.

Zonder het uitschuifmenu te hoeven openen, kun je gemakkelijk terug schakelen naar de modus Foto of Video vanuit andere modi door te tikken op of onder de ontspanknop. Je kunt ook gewoon tikken op om snel te schakelen tussen de voor- en de hoofdcamera.

Zie Foto's en video's maken.

Automatische laserscherpstelling

Met de automatische laserscherpstelling stelt HTC U Ultra je in staat om snelle opnamen te maken met buitengewoon detail.

Twee manieren om belichting aan te passen

Tik opp het scherm en sleep vervolgens je vinger omhoog of omlaag om de belichting handmatig aan te passen. Of schakel de optie Automatische belichting aanraken in de camera-instellingen in zodat je eenvoudig op het scherm kunt tikken om de belichting automatisch in te stellen.

Zie De belichting van je foto's snel aanpassen.

Anti-schudden lens

Optische beeldstabilisatie (OIS) reduceert onscherpe beelden door handbewegingen terwijl je opneemt. Je krijgt scherpere en helderdere foto's met meer duidelijkheid, zelfs bij weinig licht.

Selfies

Video opnemen in 3D Audio of hoge resolutie audio

HTC U Ultra heeft vier uiterst gevoelige omnidirectionele microfoons die positiegeluid in je video-opnamen vastlegt. Dit betekent dat je geluid kunt opnemen in 360 graden voor onderdompelende audio zodat het net is alsof je erbij bent. Je kunt ook video opnemen met 24-bits hoge resolutie-audio. Zie Video opnemen in 3D Audio of hoge resolutie audio.

Professionele capaciteiten

De Pro-modus geeft je een professionele controle over je fotografie. Maak RAW-foto's en krijg volledige controle over je camera-instellingen. Zie Een RAW-foto maken en Camera-instellingen met de hand aanpassen .

De camera legt RAW-foto's vast in DNG-formaat. Het RAW-bestand biedt meer beeldinformatie voor naverwerking in de app Google Foto's of een grafisch programma op je computer.

Hyperlapse

Hyperlapse kun je de actie tot 12 keer versnellen, en kun je gedeeltes van de video selecteren voor het wijzigen van de snelheid. Zie Hyperlapse video opnemen.