HTC U Ultra‎

< < Menu

Android 7.0 Nougat

Android 7.0 Nougat biedt nieuwe functies die het werken met apps en instellingen nog gemakkelijker maakt.

Multitasking gemakkelijk gemaakt

Naast het bladeren door actieve apps, bestaan er snellere manieren om de knop RECENTE APPS te gebruiken voor het overschakelen tussen apps.

• Wil je een video bekijken en tegelijkertijd chatten? Gebruik de weergave gesplitst scherm om twee actieve apps naast elkaar weer te geven.
  • Schakel snel over naar de vorige app door tweemaal te tikken.

Voor details wordt verwezen naar Multitasking.

Verbeterde meldingen

Zie binnenkomende informatie over een melding zonder een app te hoeven openen. Als je een nieuw bericht hebt ontvangen, kun je direct een antwoord sturen vanuit de melding. Zie Meldingenvenster.

Verbeterde instellingen

• Beperk hoeveel mobiele gegevens je telefoon gebruikt. Wanneer je Gegevensbesparing inschakelt, kunnen apps op de achtergrond de gegevensverbinding niet gebruiken, tenzij je deze apps hebt ingesteld voor toegang tot mobiele gegevens. Zie Gegevens opslaan.
  • Gebruik de balk Snelle instellingen om Wi‍-Fi en andere snelle instellingen in en uit te schakelen. Zie Werken met Snel instellen.
  • Het is niet meer nodig om per scherm terug te navigeren naar de hoofdinstellingen. Er is een uitschuifmenu dat je op elk gewenst moment kunt openen voor directe toegang tot de hoofdinstellingen. Zie Meer weten over instellingen.
  • Bovenaan het scherm Instellingen kun je suggesties zien om meer uit je telefoon te halen.
  • Naast het wijzigen van de lettergrootte kun je ook de weergavegroottte aanpassen van items zoals pictogrammen en afbeeldingen. Zie De weergavegrootte aanpassen.