HTC U Ultra‎

< < Menu

App-links configureren

Als er meerdere apps zijn die kunnen worden geopend wanneer je op een link tikt—zoals een gedeelde sociale post of medialink—kun je worden gevraagd om de app te kiezen die je wilt gebruiken.
Wanneer je wordt gevraagd nadat je op een link hebt getikt, selecteer je een app en tik vervolgens op Altijd om die app in te stellen als standaard app om te gebruiken.

Je kunt tevens naar Instellingen gaan om te kijken hoe app-links zijn geconfigureerd voor verschillende apps en om ze te wijzigen.

1. Tik in het beginscherm op en vervolgens op Instellingen.
  2. Tik op Apps.
  3. Tik op > Apps configureren > Links openen.
  4. Tik op de app die je wilt configureren en tik vervolgens op Ondersteunde links openen.
  5. Selecteer Openen in deze app om de app altijd te openen zonder hierom te worden gevraagd wanneer je op een link tikt.

Je kunt er tevens voor kiezen om altijd gevraagd te worden om de app te kiezen of om de app nooit te gebruiken voor het openen van links.