HTC Desire 22 pro‎

< < Menu

Manieren voor het beveiligen van je telefoon

Het is belangrijk om je telefoon in te stellen om automatisch te vergrendelen om te voorkomen dat anderen toegang krijgen tot je bestanden en informatie in het geval je het kwijt raakt of het gestolen wordt. Hieronder vind je manieren die kunnen helpen bij het beveiligen van je telefoon:
  • Schermvergrendeling: Beveilig je telefoon met een PIN, wachtwoord of patroon. Zie Een schermvergrendeling instellen.
  • Vingerafdruk: Voeg je vingerafdruk toe en gebruik het om je telefoon uit de slaapstand te halen of te ontgrendelen. Zie Vingerafdrukscanner.
  • Gezichtsontgrendeling: Stel je telefoon in op ontgrendelen met gebruik van je geregistreerde gezicht wanneer je in het vergrendelscherm zit. Zie Info over Gezichtsontgrendeling.
  • Smart Lock: Stel je telefoon in op automatisch ontgrendelen wanneer je het veilig bij je hebt, zoals wanneer je telefoon in je zak zit of wanneer je thuis bent. Zie De slimme vergrendeling instellen.