HTC Desire 22 pro‎

< < Menu

De toestemmingen van een app wijzigen

Wanneer je apps voor de eerste keer opent, kun je worden gevraagd om ze toestemming te verlenen voor het gebruiken van diverse functies van je telefoon, zoals apparaatlocatie, camera of microfoon.
  • Als je vermoedt dat een bepaalde app kwaadaardig is of onnodige toestemmingen vraagt, moet je Niet toestaan selecteren.
  • Als je kiest voor het niet verlenen van toestemmingen in een vertrouwde app, zou de app niet kunnen werken of beperkte functionaliteit kunnen hebben. Als dit gebeurt, kun je gaan naar Instellingen voor het wijzigen van de app-toestemmingen.

Zo wijzig je de toestemmingen van een app:

1. Op het Home-scherm of pps-scherm houd je een app ingedrukt, en selecteer vervolgens App-informatie.
  2. Tik op Toestemmingen.

Soorten toestemmingen die de app wel of niet mag gebruiken worden weergegeven.

3. Tik op een type toestemming. Kies vervolgens of je de app deze toestemming wilt laten gebruiken.