HTC Desire 22 pro‎

< < Menu

De telefoon voor het eerst instellen

Wanneer je HTC Desire 22 pro voor de eerste keer inschakelt—of nadat je een reset naar fabriekswaarden hebt uitgevoerd—moet je de telefoon configureren.
Belangrijk:
  • Maak voordat je begint een back-up van je foto’s, video’s en gegevens naar je Google-account zodat je ze kunt importeren naar HTC Desire 22 pro.
  • Je kunt ook het HTC-hulpprogramma voor overzetten gebruiken voor het overzetten van bestanden en gegevens van een Android-telefoon naar HTC Desire 22 pro. Zie voor details Inhoud overzetten van een Android-telefoon.
Tijdens de configuratie wordt je gevraagd om het volgende te doen:
  • Kies de systeemtaal om te gebruiken, lees en ga akkoord met de gebruiksvoorwaarden en kies je internetverbinding.
  • Kies waarvandaan gegevens te kopiëren of herstellen.
  • Meld je aan bij je Google-account.
  • Schakel de diverse Google-services in. Zorg ervoor dat de optie Back-up maken naar Google Drive is ingeschakeld voor het inschakelen van Automatische back-up.

Het wordt tevens aanbevolen om de services Locatie en Apparaatonderhoud in te schakelen.

• Configureer Google Assistant. Zie support.google.com/assistant/ voor details.
  • Configureer apparaatbeveiliging voor je telefoon. Zie voor details Beveiligingsinstellingen.
Voor het installeren van app-updates en voltooien van de telefooninstelling, veeg je omlaag vanaf de bovenkant van het scherm voor het openen van het Meldingenvenster, en tik vervolgens op de melding Android-instelling. Volg de instructies op het scherm om de instelling af te ronden.