HTC Desire 22 pro‎

< < Menu

Je meldingsgeluid wijzigen

Je kunt een vooraf ingesteld geluid selecteren, of je spraak opnemen en gebruiken als het meldingsgeluid.
Belangrijk: Zorg ervoor dat het volume is ingeschakeld.
  1. Tik vanuit het scherm Home op Instellingen > Geluid.
  2. Tik op Standaard meldingsgeluid.
  3. Gebruik een van de volgende methodes:
    • Selecteer een vooraf ingesteld geluid.
    • Tik op Melding toevoegen. Zoek en selecteer vervolgens het geluidsbestand dat je wilt gebruiken.

Je kunt ook tikken op Geluidsrecorder om je spraak op te nemen. Selecteer de spraakopname na het opslaan van het bestand.

4. Wanneer je klaar bent met het selecteren van je meldingsgeluid, tik je op OK.