HTC Desire 22 pro‎

< < Menu

Schermhelderheid

Verhoog de schermhelderheid om het lezen van het scherm gemakkelijker te maken, of verlaag het helderheidsniveau om vermoeide ogen te reduceren.
  1. Tik vanuit het startscherm op Instellingen > Weergave.
  2. Tik op Helderheidsniveau. Sleep de schuifbalk voor het instellen van de gewenste maximum helderheid voor je scherm.
Tip:
  • Je kunt ook de helderheid aanpassen vanuit het venster Snelle instellingen. Zie Werken met Snel instellen.
  • Wanneer Aanpasbare helderheid is ingeschakeld, wordt schermhelderheid automatisch aangepast aan je verlichtingsconditie. Deze functie gebruikt de omgevingslichtsensor met machinaal leren op apparaat om de afstellingen automatisch te bepalen. Je kunt de schuifbalk voor helderheid handmatig aanpassen om je apparaat te helpen bij het leren van je voorkeuren.

Schakel Aanpasbare helderheid uit als je deze functie niet wilt gebruiken.