HTC Desire 22 pro‎

< < Menu

Startscherm

Je kunt het Home-scherm aan je behoeften aanpassen.
Vanuit het hoofd startscherm kun je het volgende doen:
Optie Stappen

Wijzig de achtergrond van het home- en vergrendelscherm

Houd het Home-scherm ingedrukt en selecteer vervolgens Achtergronden.

Je kunt ook gaan naar Instellingen en tikken op Achtergrond en stijl.

Widgets toevoegen

Houd het Home-scherm ingedrukt en selecteer vervolgens Widgets.

Apps toevoegen

Houd een app ingedrukt op het Apps-scherm en sleep het vervolgens naar het Home-scherm.

Apps groeperen in mappen

1. Houd op het Home-scherm een app ingedrukt en sleep het vervolgens naar een andere app. Een map wordt aangemaakt.
  2. Tik op Nam bewerken en voer een mapnaam in.
  3. Sleep meer apps naar de map.
  4. Tik buiten de map om deze te sluiten.

Automatische rotatie van Home-scherm toestaan

1. Houd het Home-scherm ingedrukt en selecteer vervolgens Home-instellingen.
  2. Schakel Rotatie Home-scherm toestaan in.

Een venster van het Home-scherm toevoegen of verwijderen

Een nieuw venster van het Home-scherm wordt toegevoegd wanneer je een app of widget naar de rechterrand sleept van het meest rechtse venster van het Home-scherm.

Nadat je alle apps en widgets uit een venster van het Home-scherm hebt verplaatst, wordt het lege venster van het Home-scherm automatisch verwijderd.