HTC Desire 22 pro‎

< < Menu

Een screenshot maken

Wil je pronken met je hoge gamescore?
Het is eenvoudig om een foto van een app-scherm te maken en dit te delen.
  1. Ga naar het app-scherm dat je wilt vastleggen.
  2. Houd de knoppen Aan/uit en Volume omlaag tegelijkertijd ingedrukt.

Een miniatuurweergave van je screenshot wordt linksonder weergegeven.

3. Voer een van de volgende handelingen uit:
    • Voor het maken van de screenshot, tik je op Share icon en kies je hoe je het wilt delen.
    • Voor het bewerken van de screenshot tik je op de miniatuurweergave of op Edit button.