HTC Desire 22 pro‎

< < Menu

Applicaties van het web downloaden

Download en installeer apps alleen van websites die je vertrouwt.
Waarschuwing: Het installeren van apps van onbekende bronnen kan je telefoon en persoonlijke informatie in gevaar brengen.
  1. Ga in je mobiele browser naar de website met het APK-bestand van de app en download het.
  2. Als je daarom wordt gevraagd, tik je op Instellingen, en vervolgens schakel je Toestaan van deze bron in.
  3. Na downloaden van het APK-bestand tik je op het bestand om het te installeren.