HTC Desire 22 pro‎

< < Menu

Bestanden overzetten tussen het interne geheugen en de geheugenkaart

Als je je geheugenkaart gebruikt als verwijderbare opslag, kun je bestanden overzetten tussen het interne geheugen en je geheugenkaart. Je kunt tevens bestanden overdragen naar of van een extern USB-opslagapparaat wanneer je dit hebt aangesloten op je telefoon.
  1. Tik in het startscherm op Instellingen > Opslagruimte.
  2. Gebruik een van de volgende methodes:
    • Om bestanden over te zetten van het interne geheugen, selecteer je Dit apparaat in het vervolgkeuzemenu. Tik vervolgens op het type bestand dat je wilt overdragen.
    • Om bestanden over te zetten van je geheugenkaart (of externe drive), selecteer je de naam van de geheugenkaart (of USB-station) in het vervolgkeuzemenu. Tik vervolgens op Bestanden.
  3. Wanneer je wordt gevaragd om een app te kiezen om te gebruiken, selecteer je de app Bestanden.
  4. Ga naar de map die de bestanden bevat die je wilt overdragen.
  5. Voor het selecteren of deselecteren van bestanden kun je een van het volgende doen:
    • Houd een bestand ingedrukt om het te selecteren. Voor het selecteren van meer bestanden, tik je op elk bestand.
    • Tik op een bestand om de selectie ervan op te heffen.
    • Om alle bestanden te selecteren, tik je op Menu button > Alles selecteren.
  6. Tik op Menu button en vervolgens op Kopiëren naar of Verplaatsen naar.
  7. Tik op voor het openen van het uitschuifmenu, en kies vervolgens waar je je bestanden wilt kopiëren of verplaatsen.
  8. Tik op Kopiëren of Verplaatsen.