HTC Desire 22 pro‎

< < Menu

Werken met Snel instellen

Schakel in het venster Snelle instellingen instellingen eenvoudig in of uit zoals Wi‍-Fi en Bluetooth.
  1. Voor het openen van het venster Snelle instellingen, ga je als volgt te werk:
    Methode Stap
    Methode 1 Veeg omlaag vanaf de bovenkant van het scherm vanuit het vergrendelscherm.
    Methode 2 Veeg omlaag met twee vingers vanaf de bovenkant van het scherm.
    Methode 3 Veeg omlaag met één vinger vanaf de bovenkant van het scherm om de eerste paar instellingen weer te geven. Veeg vervolgens opnieuw omlaag om het volledige venster Snelle instellingen weer te geven.
  2. Veeg naar links of rechts om meer tegels te zien.
  3. In het venster Snelle instellingen kun je het volgende doen:
    Optie Stappen
    Schermhelderheid aanpassen Sleep de schuifbalk voor helderheid.
    Een instelling of functie in- of uitschakelen Tik op de tegel van een instelling of functie.
    Een instelling aanpassen Houd de tegel ingedrukt van de instelling die je wilt wijzigen.
    Schermopname starten Tik op Scherm opnemen.
    Tegels kiezen en organiseren
    1. Tik op Edit button.
    2. Voer een van de volgende handelingen uit:
      • Houd een tegel ingedrukt en sleep het vervolgens naar je gewenste positie.
      • Scrol omlaag naar onderaan het venster Snelle instellingen. Vanuit het gedeelte Vasthouden en slepen voor toevoegen van tegels sleep je vervolgens een tegel omhoog om het toe te voegen aan het venster Snelle instellingen.
      • Houd een tegel ingedrukt die je wilt verwijderen van het venster Snelle instellingen en sleep het vervolgens omlaag naar het gedeelte Vasthouden en slepen om tegels toe te voegen.
    3. Tik op als je klaar bent.