HTC Desire 22 pro‎

< < Menu

Het scherm van je telefoon opnemen

Je kunt een video opnemen van wat je doet op je telefoon—bijvoorbeeld je gameplay of een instructie over het gebruik van een app.
  1. Ga naar het scherm waar je wilt beginnen met opnemen.
  2. Vanaf de bovenkant van het scherm veeg je tweemaal omlaag voor het openen van Snelle instellingen.
  3. Zoek en tik op Scherm opnemen.
  4. Kies wat je wilt opnemen in de opname en tik op Start.

De statusbalk geeft een timerpictogram weer gedurende drie seconden, en vervolgens begint je telefoon met opnemen.

5. Om te stoppen met opnemen, veeg he omlaag vanaf de bovenkant van het scherm, en tik vervolgens op Stop in de melding Schermrecorder.
Tip: Veeg opnieuw vanaf boven in het scherm omlaag voor het openen van het Meldingenvenster. Tik vervolgens op de melding Schermrecorder om de opgenomen video weer te geven. Je kunt tevens de video delen.