‎HTC Desire 20 pro‎

< < Menu

Scherm blokkeren

Hier zie je wat je kunt doen op het vergrendelscherm:
  • Veeg op het vergrendelscherm omhoog om het scherm te ontgrendelen.
    Tip: Zorg ervoor dat je een schermvergrendeling instelt om te helpen bij het beschermen van je telefoon. Zie Een schermvergrendeling instellen.
  • Tik tweemaal op een melding om direct naar de bijbehorende app te gaan.
  • Veeg naar links of rechts op de melding om deze te verwijderen.
  • Houd een melding ingedrukt, en kies vervolgens hoe je wilt dat de app je informeert. Je kunt meldingen ook uitschakelen vanuit de app.
Tip:
  • Ga naar Instellingen > Weergave > Geavanceerd > Weergave vergrendelscherm om te kiezen wt je wilt tonen of verbergen op het vergrendelscherm.

Om meldingen van het vergrendelscherm volledig te verbergen, tik je op Vergrendelscherm > Helemaal geen meldingen tonen.

• Voor het instellen van meer meldingsopties van het vergrendelscherm, ga je naar Instellingen > Apps en meldingen > Meldingen.