‎HTC Desire 20 pro‎

< < Menu

Aan de slag met de Camera-app

Maak geweldige foto's en video's met HTC Desire 20 pro.
Voor je gemak bestaan er meerdere manieren om de app Camera te starten.
  • Tik in het startscherm op het camerapictogram om de app Camera te openen.
  • Veeg omhoog vanaf het camerapictogram in de hoek rechtsonder van het vergrendelscherm.
  • Druk tweemaal op de AAN/UIT-knop.
    Tip: Zorg ervoor dat Naar camera schakelen is ingeschakeld in Instellingen > Systeem > Gebaren.
Je ziet de modus Foto de eerste keer dat je de Camera-app gebruikt.
Camera viewfinder screen showing the various onscreen controls.
Pictogram Functie
Slideout camera settings button Open het menu voor het selecteren van een opnamemodus of wijzig de camera-instellingen.
Switch camera button Schakelen tussen de camera's voor en achter.
Switch to Video or Photo mode button / Switch to Photo mode icon Overschakelen tussen de modi Video en Foto.
Camera shutter button Een foto maken.
Bokeh off icon Kies de handmatige of automatische Bokeh-modusoptie zodat je foto's kunt maken met een onscherpe achtergrond.
Thumbnail of last photo or video taken De laatst genomen foto of video bekijken.

Een vastlegmodus kiezen

Wisselen naar een vastlegmodus om foto's of video's te maken.
  1. Tik op Camera settings slideout menu button voor het openen van het menu Vastlegmodus.
  2. Tik op de vastlegmodus die je wilt gebruiken.
Tip:
  • Om de opnamemodi te herschikken in het menu, sleep je een moduspictogram naar de gewenste positie.
  • In bepaalde opnamemodi kun je:
    • Snel schakelen tussen de camera voor en hoofdcamera door te tikken op Switch camera button.
    • Schakel terug naar de modus Foto of Video door te tikken op Camera icon of Video record button.

De flitser van de camera in- of uitschakelen.

Tik op het flitspictogram Flash on indicator, en kies vervolgens een flitsinstelling.

Wanneer je naar de frontcamera hebt geschakeld kun je ook op het flitspictogram tikken om de flitser in of uit te schakelen.

De volumeknoppen gebruiken voor vastleggen

In de app Camera kun je de VOLUME-knoppen instellen om als sluiterknop of zoombediening te fungeren.
  1. Tik in het startscherm op het camerapictogram om de app Camera te openen.
  2. Tik op Camera settings slideout menu button voor het openen van het menu Vastlegmodus.
  3. Tik op Camera settings menu button > Opties volumeknop.
  4. Kies hoe je de VOLUME-knoppen wilt gebruiken wanneer je in de app Camera bent.