‎HTC Desire 20 pro‎

< < Menu

Hoe configureer ik mijn SD-kaart als draagbare opslag?

Als je SD-kaart wordt gebruikt als intern geheugen, volg je de stappen hieronder om het te wijzigen naar draagbare opslag?
Belangrijk: Voordat je verder gaat, moet je ervoor zorgen dat je je geïnstalleerde apps en inhoud van je SD-kaart terug hebt verplaatst naar het telefoongeheugen. Zie hiervoor Hoe verplaats ik apps en inhoud van mijn SD-kaart naar het telefoongeheugen?.
  1. Tik in het startscherm op Instellingen > Opslagruimte.
  2. Tik onder Apparaatopslag op de naam van je SD-kaart.
  3. Tik op > Als draagbaar formatteren, en volg vervolgens de instructies op het scherm.