‎HTC Desire 20 pro‎

< < Menu

Wat is de Slimme vergrendeling en hoe gebruik ik dit?

Slimme vergrendeling biedt je een snellere manier om je telefoon te ontgrendelen dan het invoeren van een wachtwoord, PIN of patroon. Configureer je telefoon voor het automatisch ontgrendelen van het scherm wanneer jij het bent, wanneer het een vertrouwd apparaat in de buurt detecteert, zoals je Bluetooth-headset, of wanneer je op een vertrouwde plaats bent, zoals binnen je thuisnetwerk. Dit is een goede optie als je niet je inloggegevens wilt invullen bij elke keer dat je je apparaat ontgrendelt.
  1. Tik in het startscherm op Instellingen > Beveiliging.
  2. Tik op Schermvergrendeling en selecteer en stel je schermvergrendeling in. Dit wordt de back-up schermvergrendelmethode.
  3. Tik onder Apparaatbeveiliging op Smart Lock.
  4. Controleer je schermvergrendeling.
  5. Kies wat de telefoon moet detecteren voordat deze ontgrendelt.
  6. Volg de instructies op het scherm op.