HTC Desire 12‎

< < Menu

De slimme vergrendeling instellen

Gebruik Slimme vergrendeling als alternatieve manier om je telefoon te ontgrendelen, in het geval dat je je wachtwoord, PIN of patroon vergeet. Stel Slimme vergrendeling in op het ontgrendelen van je telefoon wanneer de telefoon je gezicht of stem herkent.

Je kunt het ook instellen op het ontgrendeld houden van je telefoon in bepaalde situaties, zoals wanneer je de telefoon bij je hebt en je je op een vertrouwde locatie bevindt.

1. Veeg in het Startscherm omhoog en zoek en tik vervolgens op Instellingen > Beveiliging.
  2. Tik op Slimme vergrendeling.
    Belangrijk: Je moet een schermvergrendeling instellen voordat je Slimme vergrendeling kunt gebruiken. Als je geen schermvergrendeling hebt ingesteld, tik je op Schermvergrendeling. Dit is je alternatieve methode voor schermvergrendeling.
  3. Controleer je schermvergrendeling.
  4. Kies voor het ontgrendelen van je telefoon via spraak- of gezichtsherkenning, of het ontgrendeld houden van je telefoon wanneer:
    • Je de telefoon bij je draagt
    • Je bevindt je op een vertrouwde locatie, zoals thuis of op kantoor
    • De telefoon is verbonden met een vertrouwd apparaat, zoals je Bluetooth-telefoon of een autosysteem
  5. Volg de instructies op het scherm en druk vervolgens op om terug te keren naar het scherm Beveiliging.
  6. Tik onder Apparaatbeveiliging op rechts van Schermvergrendeling, tik op Automatisch vergrendelen en geef dan de inactieve tijd op voordat het scherm wordt vergrendeld.
Om te helpen bij het betrouwbaarder en veiliger maken van Slimme vergrendeling bij het gebruik van gezichtsherkenning, kun je HTC Desire 12 trainen in het herkennen van je gezicht in verschillende situaties, zoals wanneer je een bril draagt of een baard hebt laten staan.

Tik op Slimme vergrendeling, controleer je schermvergrendeling en tik dan op Vertrouwd gezicht > Gezichtsvergelijking verbeteren. Volg de instructies op het scherm op.