HTC Desire 12‎

< < Menu

Waarom praat mijn telefoon tegen mij? Hoe schakel ik dit uit?

Het kan zijn dat je per ongeluk TalkBack hebt ingeschakeld toen je begon met de configuratie van de telefoon. TalkBack is ontworpen voor het geven van gesproken feedback aan personen met een visuele handicap.Als je TalkBack per ongeluk hebt ingeschakeld tijdens de configuratie van de telefoon, kun je het uitschakelen in het scherm Taal kiezen.
  1. Teken een "‍L"‍ met je vinger voor het weergeven van TalkBack-knoppen.
  2. Tik op Feedback pauzeren.
  3. Tik op de knop OK en dubbeltik vervolgens op het scherm om TalkBack te onderbreken
  4. Ga naar Instellingen > Toegankelijkheid.
  5. Tik op TalkBack en vervolgens op de schakelaar Aan/uit om TalkBack uit te schakelen, en tik vervolgens op OK.
Opmerking: Voor meer informatie over TalkBack wordt verwezen naar de gebruikershandleiding.