HTC Desire 12‎

< < Menu

Aan de slag met de camera

Maak foto's, video's en selfies met gebruik van de camera.
Tik in het startscherm op het camerapictogram om de app Camera te openen.

Zoomen

Voorafgaand aan het maken van een foto of video, veeg je twee vingers uit elkaar op het Viewfinder-scherm om in te zoomen, of uit elkaar om uit te zoomen. Je kunt ook vrijelijk in- en uitzoomen tijdens opnemen.

Een vastlegmodus kiezen

De app Camera is standaard ingesteld op normale vastlegmodus voor het maken van foto's en het wijzigen van foto-instellingen. Je kunt panoramamodus selecteren voor het vastleggen van wijdse uitzichten van landschappen.
Opmerking: Sommige camerafuncties en foto-instellingen zijn niet beschikbaar in de panoramamodus.
Tik in het Viewfinder-scherm op en vervolgens:
  • Tik op om te schakelen naar panoramamodus.
  • Tik op om terug te schakelen naar normale modus.

De flitser van de camera in- of uitschakelen.

Belangrijk: Zorg ervoor dat je je in de normale vastlegmodus bevindt. Zie Een vastlegmodus kiezen voor details.
Tik op het flitspictogram om een flitserinstellingen te kiezen.

De fotoresolutie instellen

Belangrijk: Zorg ervoor dat je je in de normale vastlegmodus bevindt. Zie Een vastlegmodus kiezen voor details.
  1. Tik in het startscherm op het camerapictogram om de app Camera te openen.
  2. Tik op en vervolgens op .
  3. Tik op Fotogrootte voor het wijzigen van de kwaliteit en grootte van de foto.

Een scènemodus kiezen

Je kunt schakelen naar Nacht, Sport of enige van de andere scènemodi om je camera-instellingen te passen bij specifieke scènes of omstandigheden bij het maken van foto's.
Belangrijk: Zorg ervoor dat je je in de normale vastlegmodus bevindt. Zie Een vastlegmodus kiezen voor details.
  1. Tik in het startscherm op het camerapictogram om de app Camera te openen.
  2. Tik op en vervolgens op .
  3. Tik op Scènemodus en selecteer vervolgens de modus die je wilt gebruiken.
Om de camera automatisch instellingen te laten kiezen voor de omgeving, selecteer je Automatisch.