HTC Desire 12‎

< < Menu

De schermtaal wijzigen

De taal wijzigen heeft invloed op de indeling van het toetsenbord, de opmaak van datum en tijd, enzovoort.

Je kunt diverse talen en specifieke dialecten kiezen zodat apps met gelokaliseerde inhoud juist worden weergegeven.

1. Veeg in het Startscherm omhoog en zoek en tik vervolgens op Instellingen > Talen en invoer.
  2. Tik op Talen. De eerste taal in de lijst is de standaard weergavetaal.
  3. Tik op Een taal toevoegen om nog een taal toe te voegen aan de lijst, en selecteer vervolgens de regionale variant van de taal.
    Tip: Je kunt naast de gewenste taal ingedrukt houden en deze slepen naar het begin van de lijst om deze in te stellen als je weergavetaal.
  4. Voor het verwijderen van talen uit de lijst, tik je op > Verwijderen en selecteer vervolgens de talen die je wilt verwijderen.