HTC Desire 12‎

< < Menu

Het schermlettertype wijzigen

Download lettertypes online zodat je de weergegeven letterstijl kunt wijzigen.
  1. Veeg in het Startscherm omhoog en zoek en tik vervolgens op Instellingen > Weergave.
  2. Tik op Lettertype.
  3. Schakel naar het tabblad Online, kies een gewenst lettertype en tik vervolgens op Downloaden.
  4. Tik op Gebruiken voor het toepassen van de letterstijl die je zojuist hebt gedownload.
Tip: Om te wijzigen naar een andere letterstijl die je hebt gedownload, schakel je over naar het tabblad Lokaal. Selecteer een lettertype in de lijst en tik vervolgens op Gebruiken.