HTC Desire 12+‎

< < Menu

De internetverbinding van je telefoon delen via USB-tethering

Is voor je computer Geen internetverbinding beschikbaar? Geen probleem. Gebruik de gegevensverbinding van de HTC Desire 12+ om een verbinding te maken met het internet.
Belangrijk:
  • Mogelijk moet je USB-tethering opnemen in je gegevensabonnement, waar mogelijk extra kosten voor worden aangerekend. Neem voor meer informatie contact op met je mobiele aanbieder.
  • Controleer of mobiele gegevens is ingeschakeld.
  1. Sluit de HTC Desire 12+ aan op je computer met de bijgeleverde micro-USB-kabel.
  2. Veeg in het Startscherm omhoog en zoek en tik vervolgens op Instellingen.
  3. Tik op Netwerk en internet > Hotspot en tethering > USB-tethering.
  4. Tik op de Aan/Uit-schakelaar voor USB-tethering om deze in te schakelen.