HTC Desire 12+‎

< < Menu

Een schermvergrendeling instellen

Bescherm je persoonlijke informatie en voorkom dat anderen je HTC Desire 12+ zonder je toestemming gebruiken.

Kies of je een vergrendelpatroon, een numerieke PIN-code of een andere manier wilt instellen om je telefoon te vergrendelen. Het wachtwoord wordt telkens opnieuw opgevraagd als je je HTC Desire 12+ inschakelt of als deze gedurende een bepaalde periode niet werd gebruikt.

1. Veeg in het Startscherm omhoog en tik dan op Instellingen > Beveiliging en locatie.
  2. Tik onder Apparaatbeveiliging op Schermvergrendeling.
  3. Selecteer een optie voor schermvergrendeling en stel de schermvergrendeling in.
  4. Tik naast Schermvergrendeling op > Automatisch vergrendelen en geef op na hoeveel inactieve tijd het scherm vergrendelt.
    Tip: Als je een schermvergrendelingspatroon hebt ingesteld en niet wilt dat het patroon op het scherm verschijnt terwijl je het tekent, tik je op en tik je op de Aan/Uit-schakelaar voor Patroon zichtbaar maken om deze uit te schakelen.