HTC Desire 12+‎

< < Menu

Applicaties van het web downloaden

Je kunt applicaties direct vanaf websites downloaden.
Belangrijk: Applicaties die je via websites downloadt, kunnen van onbekende bronnen zijn. Om je HTC Desire 12+ en persoonlijke gegevens te helpen beschermen, adviseren we om alleen applicaties te downloaden en installeren vanaf websites die je vertrouwt.
  1. Open de browser en ga naar de website waar je de gewenste applicatie kunt downloaden.
  2. Als je hierom wordt gevraagd, tik je op Instellingen en schakel je vervolgens Toestaan van deze bron in.
  3. Volg de aanwijzingen op de website voor het downloaden van de applicatie.
Belangrijk: Om de installatiemachtigingen voor geïnstalleerde apps te controleren, ga je naar Instellingen > Apps en meldingen > Geavanceerd > Speciale app-toegang > Onbekende apps installeren.