HTC Desire 12+‎

< < Menu

Wat moet ik doen voordat ik de software van mijn telefoon bijwerk?

Voordat je een nieuwe software-update downloadt en installeert op je telefoon, moet je ervoor zorgen dat je telefoon klaar is voor de update door de onderstaande stappen uit te voeren.
  • Maak een back-up van de gegevens en bestanden die je wilt behouden.
  • Ga naar Instellingen en controleer of je telefoon voldoende geheugen heeft.
  • Tik op Systeem > Opties voor ontwikkelaars > Geheugen.
  • Laad je telefoon op naar meer dan 50%.
  • Maak verbinding met het internet met gebruik van een stabiele mobiele gegevens- of Wi‍-Fi-verbinding.
Voor informatie over toegang tot Opties voor ontwikkelaars, raadpleeg je Hoe schakel ik de ontwikkelaarsopties in? .