HTC Desire 12+‎

< < Menu

Hoe kom ik verder dan het Google-aanmeldscherm nadat ik mijn telefoon heb gereset?

Voor telefoons met Android 5 Lollipop of hoger, kan Apparaatbeveiliging ingeschakeld zijn, wat betekent dat je na de reset naar fabriekswaarden moet aanmelden met gebruik van dezelfde Google-account die was geregistreerd in je telefoon. Met elke Google-account waarbij werd aangemeld op de telefoon voorafgaand aan de reset naar fabriekswaarden, kom je voorbij de stap Identiteitsverificatie.

Als je het wachtwoord van je Google-account bent vergeten, ga je met gebruik van de webbrowser van je computer naar www.google.com/accounts/recovery om eerst je wachtwoord te resetten.

Als je de inloggegevens voor je Google-account weet maar je komt nog steeds niet voorbij het scherm Identiteitsverificatie, moet je ervoor zorgen dat de telefoon is verbonden met een actieve internetverbinding.

Om verbinding te maken met Wi‍-Fi, tik je op de knop TERUG totdat de Wi‍-Fi-verbindingsoptie wordt weergegeven. Maak verbinding met een Wi‍-Fi-netwerk, ga vervolgens verder naar het scherm Google-accountverificatie en voer je gegevens in.
Opmerking: Sommige Wi‍-Fi-netwerken, en vooral openbare Wi‍-Fi-netwerken van hotels of andere bedrijven, vereisen aanvullend aanmelden via een browser, die niet kan worden geopend voordat de telefoon wordt ontgrendeld. Als het huidige Wi‍-Fi-netwerk aanmelden via een browser vereist, moet je verbinding maken met een ander netwerk voor het ontgrendelen van je telefoon.