HTC Desire 12+‎

< < Menu

Bestanden kopiëren of verplaatsen tussen het telefoongeheugen en de geheugenkaart

Ga naar Instellingen voor het weergeven en beheren van bestanden in het telefoongeheugen of op de geheugenkaart. Als je je geheugenkaart gebruikt als verwijderbare opslag, kun je bestanden kopiëren of verplaatsen tussen het telefoongeheugen en de geheugenkaart. Je kunt tevens bestanden kopiëren of verplaatsen naar of van een extern USB-opslagapparaat wanneer je dit hebt aangesloten op HTC Desire 12+.
  1. Veeg in het Startscherm omhoog en zoek en tik vervolgens op Instellingen > Opslag.
  2. Tik op Telefoongeheugen en tik dan op Bekijk of tik op de naam van de geheugenkaart.

Of tik op het externe USB-opslagapparaat wanneer je dit hebt aangesloten.

3. Open de map die de bestanden bevat die je wilt kopiëren of verplaatsen.
  4. Selecteren of de selectie van bestanden opheffen:
    • Houd een bestand ingedrukt om het te selecteren. Voor het selecteren van meer bestanden, tik je op elk bestand.
    • Tik op een bestand om de selectie ervan op te heffen.
    • Om alle bestanden te selecteren, tik je op > Alles selecteren.
  5. Tik op en vervolgens op Kopiëren naar of Verplaatsen naar.
  6. Tik op om het uitschuifmenu te openen en kies dan het type opslag waarnaar je wilt kopiëren of verplaatsen en open dan de doelmap.
  7. Tik op Kopiëren of Verplaatsen.