HTC Desire 12+‎

< < Menu

Waarom ontvang ik geen meldingen voor mail en expresberichten nadat het scherm een tijdje uitgeschakeld is geweest? Internetradio-uitzending tevens gestopt.

Als je telefoon Android 7 of hoger heeft en Batterijbesparing is ingeschakeld, kun je het volgende ervaren:
  • E-mail, directe berichten en andere apps synchroniseren of streamen geen gegevens totdat je ze opent.
  • Behalve de app HTC Weer, worden andere apps die locatieservices gebruiken, niet bijgewerkt voor het tonen van je huidige locatie.
  • Kan Google Maps Navigation niet gebruiken.
  • Telefoon trilt niet.
Als je de bovenstaande problemen ervaart, kun je een van de volgende acties ondernemen:
  • Controleer je resterende batterijspanning en de geselecteerde instelling voor batterijniveau van de Batterijbesparing. Als het huidige batterijniveau van je telefoon nog steeds hoger is dan dat van de instelling van batterijbesparing, schakel je Batterijbesparing uit.
  • Als je Batterijbesparing ingeschakeld wilt houden, schakel je batterij-optimalisatie uit in de apps die gegevens synchroniseren, media streamen of locatieservices gebruiken.

Hoe schakel ik batterij-optimalisatie uit in apps?

Als er apps zijn waarvoor je geen batterij-optimalisatie wilt inschakelen, kun je functie uitschakelen in die apps.
  1. Ga naar Instellingen.
  2. Gebruik een van de volgende methodes:
    • Android 8: Tik op Batterij en tik dan op > Optimalisatie batterij.
    • Android 6 of 7: Tik op Energie > Optimalisatie batterij.
  3. Tik op Niet geoptimaliseerd > Alle apps voor het bekijken van een volledige lijst met apps.
  4. Voor het uitschakelen van batterij-optimalisatie in een app, tik je op de naam van de app en vervolgens op Niet optimaliseren > Gereed.

Herhaal dit proces voor het uitschakelen van optimalisatie in andere apps.

Voor het filteren van de lijst en te zien voor welke apps batterij-optimalisatie is uitgeschakeld, tik je op Alle apps > Niet geoptimaliseerd.