HTC U12 life‎

< < Menu

Toen ik mijn schermvergrendeling verwijderde, werd een bericht weergegeven waarin werd aangegeven dat de functies van apparaatbescherming niet meer werken. Wat betekent apparaatbescherming?

Vanaf Android 5.1 Lollipop, heeft Google een functie toegevoegd met de naam Apparaatbescherming, die helpt bij het beschermen van je telefoon in geval van kwijtraken of diefstal. Bij het instellen van een schermvergrendeling en je hebt een Google-accountconfiguratie, is Apparaatbescherming automatisch ingeschakeld zodat andere mensen je telefoon niet kunnen gebruiken—zelfs na het uitvoeren van een reset naar fabriekswaarden—zonder de inloggegevens van je Google-account. Als je de schermvergrendeling verwijdert, kunnen andere mensen je telefoon gebruiken zonder aan te hoeven melden, en kunnen wellicht voorbij gaan aan functies van apparaatbescherming.