HTC U12 life‎

< < Menu

Ik blijf het spel dat ik speel verlaten omdat ik per ongeluk op de knop RECENTE APPS of TERUG heb gedrukt. Hoe kan ik dit vermijden?

Je kunt scherm vastzetten gebruiken voor het vergrendelen van je display in de spel-app die je speelt. Door het drukken op de hardwareknoppen zul je de app niet verlaten tenzij je het losmaakt.

Zie Wat is scherm vastzetten en hoe zet ik een app vast? voor details.