HTC U12 life‎

< < Menu

Waarom vergrendelt mijn telefoon niet, zelfs niet wanneer ik reeds een wachtwoord voor schermvergrendeling heb geconfigureerd?

Als je je PIN, wachtwoord of vingerafdrukscanner voor schermvergrendeling hebt geconfigureerd—als je telefoon die heeft—maar de telefoon vergrendelt niet, dan heb je wellicht Slimme vergrendeling ingeschakeld voor het altijd automatisch ontgrendelen van de telefoon wanneer een vertrouwd apparaat is verbonden, zoals een Bluetooth-headset.
  • Schakel Bluetooth uit of verwijder het Bluetooth-apparaat uit de vertrouwde apparaten van Slimme vergrendeling.
  • Of schakel Slimme vergrendeling uit.