HTC U12 life‎

< < Menu

Bestaat er een manier om het weer te tonen op het vergrendelscherm zelfs wanneer GPS is uitgeschakeld?

Helaas niet.
 De weersklokweergave van het vergrendelscherm geeft het weer van je huidige locatie weer, dus het is nodig dat Locatie in Instellingen altijd is ingeschakeld. Je kunt echter handmatig je plaats selecteren in de widget Weersklok op het Home-scherm zodat het je lokale weer kan tonen, zelfs als Locatie is uitgeschakeld.
Belangrijk: Voor het tonen van geactualiseerde weersinformatie moet je telefoon zijn verbonden met het internet.
Zo selecteer je handmatig de plaats in de widget Weersklok op het Home-scherm:
  1. Sleep op het Home-scherm de widget Weersklok naar Bewerken bovenaan het scherm.
  2. Tik op de plaats waarvan je het weer wilt weergeven in de widget. Als je de plaats niet ziet, tik je op om het toe te voegen.
  3. Tik op OK.
Tip: Als je de GPS wilt uitschakelen, ga je naar Instellingen, tik je op , zoek je Locatie en tik je erop in de zoekresultaten. Tik op de schakelaar Locatie aan/uit om de GPS uit te schakelen.