HTC U12 life‎

< < Menu

Hoe controleer ik de meest recente software-updates voor mijn telefoon?

HTC is gericht op het bieden van tijdige software-updates voor je telefoon. Je kunt je telefoon instellen om systeemupdates automatisch te downloaden wanneer ze beschikbaar worden.
  1. Verbinding maken met internet via Wi‍-Fi.
  2. Ga naar Instellingen.
  3. Tik op , zoek Software-updates en tik er dan op in de zoekresulaten.
    Opmerking: Bij bepaalde telefoonmodellen moet je mogelijk zoeken naar Systeemupdate.
Denk eraan dat telefoons de update niet op hetzelfde moment ontvangen omdat de update doorgaans wordt geïmplementeerd in batches om overbelasting van de server te vermijden. Als je een contract bij een aanbieder hebt, kan het proces nog langer duren omdat het goedkeuring door de aanbieder in meerdere fasen betreft.