HTC U12 life‎

Handleidingen

< < Menu

Hoe stel ik de standaard SMS-app in?

Als je meer dan één SMS-app op je telefoon geïnstalleerd hebt, kun je instellen welke app SMS zal verzenden en ontvangen.
  1. Ga naar Instellingen.
  2. Afhankelijk van de versie van Android op je telefoon, voer je een van de volgende acties uit:
    • Android 7 of later: Tik op en start en tik op SMS-app.
    • Android 6: Tik op Apps en tik dan op > Apps configureren > Standaardapps > Standaard berichtenapp.
  3. Selecteer je verkozen berichten-app.
Was de informatie nuttig?

Verdere ondersteuning als u uw antwoord niet heeft kunnen vinden