HTC U23 pro‎

< < Menu

De geheugenkaart ontkoppelen

Wanneer je de geheugenkaart moet verwijderen terwijl HTC U23 pro is ingeschakeld, demonteer je eerst de geheugenkaart om corrumpering of beschadiging van de bestanden op de geheugenkaart te voorkomen.
  1. Tik in het startscherm op Instellingen > Opslagruimte.
  2. Op het scherm Opslag tik je op en selecteer vervolgens je geheugenkaart.
  3. In de rechter bovenhoek van het scherm tik je op Menu button > Uitwerpen.