HTC U23 pro‎

< < Menu

Een foto maken

Maak betoverende, hoogwaardige foto’s met de hoofdcamera.
  1. Tik in het beginscherm op het camerapictogram om de app Camera te openen.
  2. Kies een van de volgende opnamemodi voor het maken van foto's:
    Modus Beschrijving
    Foto Maak foto's bij diverse resoluties. Tik voor het kiezen van een resolutie op Camera Settings icon > Beeldgrootte.
    Staand Maak foto's met een onscherpe achtergrond. Zie Bokeh-effect.
    108M Maak foto's met de hoogte resolutie van 108MP.
    Nacht Maak foto's bij weinig licht. Deze modus neemt op bij een vaste resolutie van 12MP.
  3. Tik op de knoppen bovenaan in het scherm van de zoeker in staande richting—of aan de linkerzijde van het scherm in liggende stand —om de opname-instellingen te wijzigen.
    Opmerking: Niet alle opname-instellingen in de modus Foto zijn beschikbaar in de modus 108M.
  4. Richt de camera op het onderwerp. De camera wordt automatisch scherpgesteld wanneer je deze beweegt.
  5. Pas de focus, belichting en zoomfactor aan. Zie Scherpstellen en zoomen.
  6. Als je klaar bent om de foto te maken, tikt je op Camera shutter button.