HTC U23 pro‎

< < Menu

Hoe kan ik controleren of een app beeld-in-beeld ondersteunt?

De app-informatie toont de functie Beeld-in-beeld als de app het ondersteunt.
  1. Houd het app-pictogram ingedrukt en tik dan op Information icon.
  2. Onder Geavanceerd op het scherm App-informatie controleer je of Beeld-in-beeld beschikbaar is. Deze functie is standaard ingeschakeld.
Tip:
  • Voor het uitschakelen van deze functie in de app, tik je op Beeld-in-beeld, en schakel vervolgens Beeld-in-beeld toestaan uit.
  • Om te kijken welke apps beeld-in-beeld ondersteunen, ga je naar Instellingen, en tik vervolgens op Apps > Speciale app-toegang > Beeld-in-beeld.