HTC U23 pro‎

< < Menu

Een schuivende schermopname vastleggen

Leg die lange berichtenbundel, webpagina of artikel vast als één schermopname.
  1. Ga naar het scherm dat je wilt vastleggen.
  2. Houd de knoppen Aan/uit en Volume omlaag tegelijkertijd ingedrukt.
  3. Onderaan naast de mininatuurweergave van de screenshot tik je op Meer vastleggen.
  4. Pas het bijsnijdvakje aan voor het selecteren van de inhoud die je wilt vastleggen.
  5. Voer een van de volgende handelingen uit:
    • Tik op Edit button voor het toevoegen van tekst of tekeningen aan de screenshot.
    • Tik op Opslaan om de screenshot op te slaan.
    • Tik op Share icon om de screenshot te delen.