HTC U23 pro‎

< < Menu

Google Assistant reageert op "‍Hallo Google"‍, maar niet als ik mijn stem probeer te gebruiken om te zoeken of te typen. Wat moet ik doen?

Als Google reageert op "‍Hallo Google"‍, maar er gebeurt niets wanneer u probeert te zoeken of typen met uw stem, probeer dan de software van uw telefoon bij te werken.

De software van je telefoon bijwerken

Als het probleem niet wordt veroorzaakt door een app, controleer je op updates voor de software van je telefoon en als een update beschikbaar is, moet je het downloaden en installeren.

1. Tik in het startscherm op Instellingen.
  2. Tik op Systeem > Software updates.
  3. Tik op Nu controleren.
    • Als een software-update beschikbaar is, volg je de instructies op het scherm om het te installeren.
    • Als er geen software-update wordt gevonden, betekent dit dat je al de meest recente software-update hebt die wordt ondersteund door je telefoon. Voor het bekijken van de softwareversie ga je naar Instellingen > Over telefoon > Android-versie.